RSS Feed

Ето как открих идеалният матрак

November 26, 2015 by admin

Евтини матраци

Аз съм от хората, които изключително много се грижат за пълноценната си почивка и държат на качествените матраци, именно защото са осъзнали, че колкото повече години трупа човек, толкова повече задължения има, а на сънят много често не се отдава необходимото внимание.
Преди известно време ми се наложи да пътувам за един семинар и тъй като той продължаваше два дни, имахме една нощувка в хотел. Аз предварително си знаех, че за пръв път и на чуждо място едва ли ще успея да се отпусна и да заспя бързо и си бях подготвила няколко филма за гледане. Беше се случило семинарът да се проведе в почивни дни и аз бях меко казано кисела от факта, че няма да успея да си отспя както всеки уикенд.

Евтини матраци

Евтини матраци

Когато си легнах вечерта и включих лаптопа с нагласата да гледам филм, определено останах очарована от това колко удобен беше матракът в стаята. Още в началото на филма се унесох и реших да опитам да заспя. Вероятно съм заспала за не повече от 5 минути и съм спала толкова дълбоко, че на сутринта неочаквано се събудих бодра и отпочинала. Бях спала толкова дълбоко, че дори не бях сънувала.

След като свърши семинарът, разпитах съвсем между другото хората от хотела за това какви матраци са използвали за леглата. Те не скриха от мен, че не съм първата, която задавала този въпрос. Ставало дума за марката матраци Парадайс, които били открили на много изгодни цени на борсата за матраци.

Още щом се прибрах веднага побързах да разгледам офертите в интернет за матраци Парадайс и не мога да кажа, че не бях изненадана, че можеха да се намерят толкова евтини матраци с такова високо качество. Естествено, веднага хвърлих око на един ортопедичен матрак с мемори пяна, който поръчах от близката борса за матраци. След вече няколко месечно ползване на матрака, единственото нещо, което мога да кажа е, че си заслужава.


No Comments »

No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>