RSS Feed

За какво да внимаваме при избор на алуминиева дограма

April 29, 2013 by admin

Алуминиева дограма

Алуминиева дограма

Изборът да монтирате алуминиева дограма в дома си, не е решение, което следва да бъде направено лесно – тя би могла да бъдат много скъпа (особено когато има сложни съчетания, като Bifold) плюс това тя не е нещо, което можете да промените лесно ако не харесате. След като сте направили окончателният си избор, обаче, следващото действие е да се започне подбор на фирмите предоставящи монтаж и покупка на избраните от вас видове дограма.

 

Ето някои съвети, как да получите дограма от най-висок клас за парите си.

 

Изберете алуминиеви прозорци и ролетни щори които да допълват вашия дом, те трябва да съвпадат с неговия цялостен дизайн цвят и стил. Ако, имате дом с традиционен дизайн, например, вие не бихте искали да изберете елегантни рамки и дограма по последния писък на модата и дизайна. Алуминиевата дограма може да бъде с грапаво или плоско покритие покритие, също така е важно да изберете цвят, който ще допълни останалата част от вашия дом.

По време и след монтирането трябва да сте сигурни, че дограмата е добре монтирана. Основните неща за които трябва да се следи са здравото закрепяне на прозореца към стените и е прецизно нивелиран. Това е важно за да се избегнат проблеми за в бъдеще, като пропускане на влага и вода, деформиране на рамката и други последващи проблеми.

Алуминиевата дограма често не е от най-висок клас на енергийна ефективност, което довежда до загуба на стайната температура. Най-важното нещо, което собствениците на жилищата могат да предприемат е Залепване на винилови ленти или запълване с монтажна пяна около рамките на дограмата. Това със сигурност ще заздрави и ще уплътни прозореца и освен това няма да струва много пари.

Проучете условията на фирмата за връщане на дограмата, обратна връзка и гаранциите.

 

Не забравяйте да получите достатъчно положителни мнения за тази фирма, преди да сключите договор за закупуване и монтаж на алуминиева дограма. Разгледайте цените и качеството на различни фирми за да сте сигурни, че сте избрали най-икономичният вариант. Намерете клиенти на дадена фирма, свържете се с тях и ги попитайте дали са доволни от дограмата и монтажа. Това със сигурност е добър ход да разпознаете добрите търговци от фирмите фантоми, които си слагат безброй препоръки от несъществуващи хора и предприятия.

Ползите, свързани с монтажа на алуминиева дограма са огромни. Тя е здрава, лека, и може да издържи на променящите се метеорологични условия. Бъдете внимателни, предпазливи и взискателни към търговеца, в противен случай това може да доведе до закупуване на некачествена дограма или лошо монтиране и да ви създаде различни главоболия.

Следвайте всеки един от нашите съвети и е сигурно, че ще получите перфектната дограма на най-добрата цена и монтирана от най-добрите специалисти.

Очаквайте още полезни съвети от нас. Пожелаваме Ви успех в това начинание.


No Comments »

No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>