RSS Feed

Къси вечерни рокли – как да направите правилния избор

December 13, 2017 by admin

Всяко момиче ще има перфектния тоалет за нощта, стига само да го потърси. Освен най-женствената от всички дрехи за празник роклята, трябва да знаете и кои модели ви подхождат, какви материи да избирате и най-вече какви дължини. В края на краищата, трябва да изберете стил, така че да се чувствате като кралицата на вечерта.

И днес ще говорим за правилата за избор на рокли за специални случаи: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/rokli/черна-рокля-с-ръкави-от-бяла-еко-кожа. За начало кратките модели са доста популярни днес. Предимството им е фактът, че този стил може да се носи след важно събитие. Но с дълги стилове е по-трудно. Тук трябва да изчакате подходяща възможност. Имайте предвид и факта, че с възрастта фигурата се променя, така че красивата дълга рокля може да не е подходяща само за няколко години след повода.

С къси модели дамски официални рокли  е много по-лесно. В края на краищата може да промените, да комбинирате и да импровизирате.

Как да изберем правилния цвят рокли

Ако сте убедени, че сте по-подходяща за къс модел рокли, сега е времето да разберете кой цвят трябва да бъде избран. В крайна сметка, в този случай трябва да имате предвид не само онези цветове, които ви харесват, но и да пристъпите към характеристиките на външния вид. Особено внимание трябва да се обърне на цвета на кожата и косата.

Ако имате тъмна кожа и тъмни къдрици, тогава идеалният вариант за вас ще бъдат нюанси като бежово, златисто, бронзово или прасковено. За притежателките на светла кожа и коса, внимание трябва да се обърне на розовия, червения или коралов тон.

Ако имате светла кожа, но тъмна коса, уникалният външен вид е подчертан от по-наситени цветове като черно, зелено или тюркоазено. И, разбира се, не забравяйте за момичетата с яркочервени къдрици. За тях отлична възможност е следната палитра: жълто, оранжево или тъмносиньо.

Както можете да видите, вечерните рокли за дипломиране трябва да бъдат избрани със специални грижи. Основното нещо е да следвате някои правила, да изберете роклята, която харесвате и да бъдете кралицата на вечерта! Успех!


No Comments »

No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>