RSS Feed

5 причини да изберем немска пвц дограма

June 20, 2013 by admin

Днес ви представяме шест причини за покупка на немска пвц дограма за дома и офиса ви. Германия се слави като един от най-големите производители на дограми в Европа, като всички продукти на пазара са с доказано качество.

Дограма Rehau

А ето и какви са доводите ни;

1. В Стройинвест ООД предлагаме ПВЦ профили от REHAU и качествени стъклопакети, които ще задоволят и най-претенциозните потребители в България.

2. С поръчката на немска пвц дограма вие пестите електроенергия поради надеждната топлоизолация, която осигуряват нашите оферти.

3. Произведените в Германия дограми и стъклопакети гарантират високо ниво на шумоизолация, така че да спите необезпокоявани от градски шум на трамваите и автомобилите.

4. Изчистената визия на PVC системите ни позволява да ги монтираме във всякакви обекти. Дизайните подлежат и на обработка чрез специално фолио.

5. Цената на вашата немска пвц дограма не е по-висока от останалите предложения на пазара, дори тъкмо обратното.

Посетете фирма Стройинвест и изберете най-доброто.

Комбинацията между професионалната визия на вашата ПВЦ дограма и здрав стъклопакет формират отличните параметри на предложенията ни към днешни дни.Поддържаме рутиниран екип от монтажисти, инженери и висококвалифицирани кадри, които ще се озоват на правилното място, в точния час. Не трябва да храните дори и малки съмнения в компетентността на персонала ни, който вече над 20 години показва възможностите си на пазара.

И ако мислите, че това е всичко, на което сме способни дълбоко се лъжете. Именно „Стройинвест ООД“ е гаранция за по-светлия ви и топъл дом, като даваме напълно безплатни консултации по клиентските поръчки във всички части на страната. Всеки желаещ да получи нова дограма, ще я намери при нас, а ние отговаряме за това, тя да бъде издръжлива, красива и полезна както за вашия модерен дом, така и за мястото, на което полагате труд. Ще бъдем щастливи ако работим за вас и ви очакваме на посочените в уеб страницата за контакт адреси.


No Comments »

No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>