RSS Feed

Топ 5 качества на PVC дограма

August 23, 2013 by admin

pvc-dogramaНяма спор, че PVC дограмата е най-предпочитаната към днешни дни. За това биха свидетелствали всички производители и фирми продаващи профили за врати и прозорци. Може би се питате на какво се дължи успеха на този продукт, а ние ще се опитаме да ви

посочим неговите топ шест качества, с които печели привърженици в България и по целия свят.

1.Добрата топлоизолация

Тя е в основата на масовия интерес по покупка на PVC дограма за апартаменти, къщи, офиси и прочие обществени постройки. За да постигнете максимален ефект от топлоизолацията е желателно да се доверите на стойностен стъклопакет с точната дебелина и разстояние между стъклата.

2.Звукоизолация

Модерните дограми с три, четири или повече камери обещават висока звукоизолация, която ви помага да се отървете от натрапчивия шум на улицата. Това ви позволява не само да спите хубаво, ами и да работите в една тиха и спокойна среда.

3.Икономичност

Заради зле изолираните прозорци ние губим над 35% от топлината вкъщи или на работното място. Правилният монтаж на PVC дограма, ще намали топлинните загуби и вие ще усетите това по сметката си за ток и парно.

4.Почистване и поддръжка на профилите

PVC дограмите се чистят лесно, а на пазара се намират страхотни препарати и пособия за блясък. Най-често биват употребявани гъби с меко влакно и допълнителни полезни съставки. Редовното отстраняване на замърсяванията по сглобките, рамките, первазите и уплътненията ще удължи живота на профила.

5. Атрактивна визия

Изисканият вид на вашата PVC дограма ще направи впечатление на гостите и клиентите ви. Това се отнася както за терасата, така и за вратите в помещенията ви. Към наши дни може да намерите бели, цветни и дори имитиращи дървесни видове ПВЦ дограма.

За финал

Това са ТОП 5 качествата на ПВЦ профилните системи за прозорци, врати и така нататък. Заповядайте в магазина на Master Plastik и ние ще ви предложим на добрите цени на дограма в София и не само.

 


No Comments »

No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>